Geri
İleri  

Tuncay Şanlı: "Futbolda öncüyüm"

|| Son güncelleme

Tuncay Şanlı, Hindistan Ligi'nin kendisi açısından yepyeni bir macera olacağını belirtti.

SPORX DIŞ HABERLER- Pune City'e transfer olan Hindistan'da forma giyecek ilk Türk olan Tuncay Şanlı, Hindistan basınına bir röportaj verdi.

İşte Tuncay'a sorulan sorular ve cevapları:

"Başka teklifler de vardı. Neden Hindistan'ı seçtin?"

- Dünyada pekçok büyük takımın ve büyük ligin ark palnını biliyorum. Hindistan bu açıdan benim için güzel bir macera olacak. Katar'da oynayan ilk Türk futbolcu bendim. Hindistan'da da öyle olacka. Bu açıdan futbolda bir öncüyüm.

"Katar'da futbol oynadın. 2022 Dünya Kupası'na hazırlar mı sence?"

- Dünya Kupası ile ilgili konuların FIFA'nın görevi olduğunu düşünüyorum. Öte yandan, Katar'ın futbola olan tutkusunu gördüm.

"Türkiye'ye Sneijder ve Drogba'dan sonra, Van Persie ve Nani gibi yıldızlar da transfer oldu. Fakat, Milli takım hala zorlanıyor. Bu neden oluyor?"

- Lige büyük isimlerin gelmesi, milli takımı başarılı hale getirmiyor. Genç oyunculara çok fazla ilgi var ve onlar da bir noktadan sonra çalışmayı bırakıyorlar. Ayrıca, antrenmanlar ve futbol eğitimi organize değil. Futbol sahaları çok kötü. Genç yetenekleri eğitemiyoruz ve onlar kısa bir süre parlayıp sönüyorlar. Tabii, oyuncular da daha sorumlu davranmalı.

"Kariyerinde en çok nerede oynamaktan keyif aldın?"

- Fenerbahçe'de çok güzel zamanlarım oldu. Fenerbahçe taraftarıyım ve o günleri asla unutamam. İngiltere Premier Lig ise beni en çok etkileyen yer oldu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator