Geri
İleri  

Vujacic ve Kinsey kontrolden geçti

Anadolu Efes'in yeni transferleri Sasha Vujacic ve Tarence Kinsey, Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Johns Hopkins Anadolu Sağlık Merkezinde sağlık kontrolünden geçti

Beko Basketbol Ligi takımlarından Anadolu Efes'in yeni transferleri Sasha Vujacic ve Tarence Kinsey, Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Johns Hopkins Anadolu Sağlık Merkezinde sağlık kontrolünden geçti. Sporcular göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, kardiyoloji, dahiliye servislerinde muayene edildi ve efor testi yaptırıldı.

Vujacic Avrupa’nın en önemli takımlarından birine geldiğini belirtirken; “Mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.
 
Kinsey ise geçmişte Türkiye’de basketbol oynadığı için adaptasyon sorunu yaşamayacağını ve Avrupa’da şampiyonluk kovalayan bir takımda oynayacağı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Anadolu Efes'in NBA takımlarından New Jersey ekibinden transfer ettiği 27 yaşında ve 2.01 metre boyundaki forvet oyuncusu Vujacic, 2009 ve 2010 yıllarında LA Lakers forması altında iki kez şampiyonluk yaşamıştı.

Geçen sezon Fenerbahçe Ülker'de oynayan 27 yaşında ve 2.00 metre boyundaki forvet oyuncusu Tarence Kinsey ise lacivert-beyazlı ekip ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator