İngiltere'ye kötü haber: Reece Jamess
calendar 26 Haziran 2026 23:31
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: Imago

İngiltere'ye kötü haber: Reece Jamess

SPORX AI BAKIŞI
İngiltere Milli Takımı, yıldız sağ bek Reece James'in sakatlığı nedeniyle önemli bir kayıp yaşadı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Chelsea forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, arka adalesindeki (hamstring) sakatlık nedeniyle en az iki Dünya Kupası maçını kaçıracak.

James, İngiltere'nin salı günü Boston'da Gana ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından arka adalesinde gerginlik hissettiğini sağlık ekibine bildirdi. Tecrübeli oyuncu, cuma günü Kansas City'de gerçekleştirilen antrenmanda yer almadı ve takımın New York'a yaptığı yolculuğa da tedavi süreciyle hazırlandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
İngiliz yıldız, cumartesi günü Panama ile oynanacak grup aşamasındaki son karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca İngiltere'nin gruptan çıkması halinde oynayacağı son 32 turu mücadelesinde de görev yapamayacak.



Haber; Sporx.com, Fotoğraf; Imago
Sporx Anasayfasına Dön