Mısır'da Hüsam Hasan ile devam kararı
calendar 09 Temmuz 2026 11:48
Haber: AA

Mısır'da Hüsam Hasan ile devam kararı

SPORX AI BAKIŞI
Mısır Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Hüsam Hasan ile yola devam edilecek. Mısır Futbol Federasyonu, 59 yaşındaki çalıştırıcının sözleşmesinin uzatılması konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla RESMİ İŞLEMLER KAFİLE DÖNÜNCE YAPILACAK

Federasyondan yapılan açıklamada, sözleşme yenileme sürecine ilişkin işlemlerin milli takım kafilesinin yurda dönmesinin ardından tamamlanacağı belirtildi.

Açıklamada, "Yönetim kurulunun sözleşme yenileme ve onaylama işlemlerine ilişkin özel prosedürler, milli takım kafilesi yurda döner dönmez gerçekleştirilecektir." ifadelerine yer verildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
2030'A KADAR SÖZLEŞME İDDİASI

Mısır basınına göre Hüsam Hasan ile 2030 yılına kadar sözleşme imzalanacak. Deneyimli teknik adamın yeni dönemde de Mısır Milli Takımı'nın başında görev yapması bekleniyor.

DÜNYA KUPASI'NA SON 16'DA VEDA ETTİ

Mısır, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 turunda Arjantin ile karşı karşıya geldi. Mısır Milli Takımı, mücadeleyi 3-2 kaybederek turnuvaya veda etti.



Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön