Portekiz maçında gerilim: Ronaldo ve Diogo Costa tartıştı
calendar 17 Haziran 2026 21:31
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: AA

Portekiz maçında gerilim: Ronaldo ve Diogo Costa tartıştı

SPORX AI BAKIŞI
2026 Dünya Kupası K Grubu'nda Portekiz, ilk karşılaşmasında Demokratik Kongo ile sahaya çıktı. Mücadeleye hızlı giren Portekiz, 6. dakikada Joao Neves'in golüyle 1-0 öne geçti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla İlk yarının son bölümüne doğru Demokratik Kongo oyuna ortak oldu. Wissa'nın kaydettiği golle skora denge geldi ve devre arasına 1-1 eşitlikle gidildi.

RONALDO'DAN BÜYÜK TEPKİ

Kongo'nun golünün ardından Cristiano Ronaldo'nun oldukça sinirlendiği görüldü. Portekizli yıldız, kaleci Diogo Costa ile kısa süreli bir tartışma yaşadı. Yaşanan gerginliğin ardından ikili soyunma odasına birlikte yöneldi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
TAKIM ARKADAŞLARINDAN SAKİNLEŞTİRME ÇABASI

Olayın büyümemesi için Portekizli futbolcular devreye girdi. Takım arkadaşları, Ronaldo'yu sakinleştirmek için yoğun çaba sarf etti.



Haber; Sporx.com, Fotoğraf; AA
Sporx Anasayfasına Dön