Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Geri
İleri
Abitoğlu'nun penaltı kararı olay oldu!
Google News

Abitoğlu'nun penaltı kararı olay oldu!

|| Son güncelleme
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve nefesleri kesen Beşiktaş-Bursaspor maçının son dakikasında verilen penaltı kararı büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Bursaspor'un 90. dakikada Ozan Tufan'la 1-1 eşitliği yakalamasının ardından 90+3'te Demba Ba'nın ceza alanı içerisinde yerde kalması sonrasında maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun penaltı noktasını göstererek Şener Özbayraklı'ya kırmızı kart vermesi büyük ses getirdi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Sosyal medyada maçı değerlendiren futbolseverlerler bazıları Abitoğlu'nun kararının yanlış olduğunu söylerken, kimisi de kararın doğru olduğunu savundu.

NTVSpor'da maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş 2-1 önde olsa hakem bu pozisyona penaltı çalmazdı" dedi.

İŞTE SOSYAL MEDYADA PENALTI TARTIŞMALARI:



Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön