Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Amasya Taşova'da mesai başladı

Amasya Taşova'da mesai başladı

Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YiBO, ikinci yarı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenör Hakan Günal, yaptığı açıklamada, ligin ilk devresini hentbol camiasının tahminlerinin dışında ancak hedefledikleri sınırlar içinde bitirdiklerini belirtti.

İlk yarı sonunda daha iyi yerlerde olabileceklerini düşündüklerini ancak birçok fırsatı kaçırdıklarını ifade eden Günal, "Ankara İl Özel İdare ve Gençlerbirliği maçlarını kazanmış olsaydık ikinci yarıya çok büyük avantajla başlamış olacaktık. Bu kayıpları telafi edip en azından şu anki bulunduğumuz yerden daha geniş bir perspektif çizersek ligi play-off grubu içinde bitirmek hala hedefimiz" dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Günal, rakiplerin çok ciddi takviyeler yaptıklarını, kendilerinin de görüşme halinde oldukları hentbolcuların olduğunu söyledi.

Takıma yeni katılacak oyuncuların iyi adapte olmaları halinde büyük katkı sağlayacaklarına inandığını anlatan Günal, "Dar bir kadromuz var. Ligin ilk yarısında 13 maçlık periyotta iyi iş çıkarttık. İkinci yarıda da güzel bir sonuç alacağımızdan eminim" dedi.

Günal, ligde kalmanın garantisinin play-off oynamak olduğunu dile getirdi.

Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön