Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Anthony Taylor: "Biri penaltı diğeri devam"

SPORX AI BAKIŞI
Sezona 2-1'lik Gençlerbirliği yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe'de "Penaltı" isyanı VAR! Genel Sekreter Mahmut Uslu karşılaşma sonrası, "2 net penaltımız verilmedi. Gözü kararttık. Bizim açımızdan bu şekilde lig böyle devam etmez" diye sert tepki göstermişti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla 48. dakikada Mert Müldür'ün Koita'nın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyon ve 71. dakikada Talisca'nın ceza sahası içinden çektiği şutta Goutas'ın topa elle müdahale etmesine orta hakem Oğuzhan Aksu "Devam" dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
DALLAS'A HEMEN GÖREV VERİLDİ

VAR koltuğunda oturan Andrew Dallas'a da herhangi bir uyarıda bulunmadı. Dallas pazar akşamki Beşiktaş-Eyüpspor karşılaşmasında da görevlendirildi.

Penaltı pozisyonları için Merkez Hakem Kurulu Elit Hakem Direktörü Anthony Taylor'ın ne diyeceği merak ediliyordu.

Sözcü'de yer alan habere göre; İngiliz Direktörün, Talisca'nın pozisyonu için "Penaltı", Mert Müldür'ün tekme yediği pozisyon içinse "Oyna, devam" yorumunu yaptığı öğrenildi. 

Haber; Sözcü
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön