Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Avni Aker'de futbolculara pankartlı gönderme

Avni Aker'de futbolculara pankartlı gönderme

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor'da taraftarlar Beşiktaş karşılaşmasına fazla ilgi göstermediler. Hüseyin Avni Aker Stadyumu tribünlerinde yer yer boşluklar gözlenirken, yaklaşık 15 bin civarında bordo-mavili taraftar takıma destek verdi.

Kale arkası tribündeki taraftarlar, maç öncesi ''Öldük her gün bin kere oynayın artık bir kere'' yazılı pankart açarak tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren bordo-mavili takımın futbolcularına seslendiler.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, karşılaşmaya gelmezken bordo-mavili yöneticilerin büyük çoğunluğu protokol tribünde yer aldı. Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak da maçı izleyenler arasında yer aldı.

Öte yandan Trabzonsporlu futbolcular sahaya 'Bize Her Yer Yeşilay' pankartı ve Yeşilay logolu formalar ile çıktı.

Polis taraftarlara biber gazıyla müdahale etti

Karşılaşmanın 61. dakikasında bir grup taraftar Kulüp Başkanı Sadri Şener'i istifaya davet ederken, sahaya da maytap attılar.

Polis kale arkası tribünündeki bu küçük gruba biber gazıyla müdahale etti. Birkaç taraftarın bu sırada gazdan etkilendiği gözlendi. Maytap attıkları belirlenen bazı taraftarlar polis tarafından tribünden çıkarıldı.



Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön