Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Aziz Yıldırım: "Cezalı da olsam..."

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Çaykur Rizespor maçının 22. dakikasında takımı protesto eden taraftarla arasındaki gerginlik sürüyor.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezalar nedeniyle 2015 yılının Şubat ayının sonlarına kadar Fenerbahçe’nin maçlarını şeref tribününden izleyemeyecek Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçı öncesi taraftarlarla ilgili aldığı ihbar üzerine sert çıktı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; “Takımın motivasyonunu etkileyecek en ufak bir olayda cezalı da olsam sahaya girer tepkimi gösteririm” diyen Fenerbahçe Başkanı, “Cezalıyım. Gerekirse daha fazla ceza almaya da razıyım. Takımın motivasyonunu etkileyeck en ufak olay olursa mikrafonu elime alır tepkimi gösteririm” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, bundan sonra hangi tribünlerden tepki gelirse o tribünün kombinelerini iptal edeceğini belirterek, “Artık geri adım atmak yok. Kimse bana takım üzerinden yüklenemez. Tepkileri normal karşılarım ama takımın motivasyonunu etkilerse tepkim farklı olur” dedi. Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçında stat içinde olay çıkartanların hemen dışarı alınacağını dile getirerek, “Kim neye karışırsa onu bir daha stada sokmayacağım” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Haber; Yeni Şafak
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön