Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Aziz Yıldırım, Sow kararını verdi

SPORX AI BAKIŞI
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Senegalli golcü Moussa Sow için kararını verdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Beşiktaş’taki kankası Demba Ba, Çin’in Shangai Shenhua takımına yıllık 7.5 milyon euroya imza atarken, Moussa Sow’un F.Bahçe’de yıllık 1.4 milyon euroya oynaması beklenemezdi.

Sarı-Lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşmesi kalan Senegalli yıldızın Sunderland’e transfer olacağı öne sürülse de Sow’a talip olan kulübün İngiliz değil. Birleşik Arap Emirlikleri’nden olduğu ortaya çıktı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Emenike’yi sezon sonuna kadar kiralayan Al Ain, Moussa Sow’u geçen sezon da istemiş ancak Başkan Aziz Yıldırım, satışına izin vermemişti. Al Ain’in 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödemesi durumunda Sow’un satışına bu kez izin verilecek.

F.Bahçe yönetimi, Sow’u Lille’den 10 milyon euroya transfer etmişti. Sarı-Lacivertli kulüp, bu satıştan yaklaşık beş milyon euro kâr elde edecek.

Haber; Akşam
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön