Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2018-19 sezonu öncesi: Dallas Mavericks

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
5

DALLAS UYUMUYOR

Dallas, 24 galibiyetlik sezondan sonra, bu işlerin böyle gitmeyeceğini anlayarak, yeniden yapılanma konusunda büyük adımlar attığı bir yaz dönemi geçirdi.

DALLAS UYUMUYOR
4

YAZ DÖNEMİNİ GÜZEL GEÇİRDİLER

Ortalama üzeri üçlükçüsü Seth Curry'nin üzülünmeyecek bir fiyata gitmesi sonrası, Mavs ekibi drafttan ve serbest oyuncu döneminden güzelce faydalandı. Öncelikle Avrupa'yı kasıp kavurmuş olan Luka Doncic'i kadrolarına kattılar. Draftta ikinci turda seçtikleri üç oyuncu da rotasyona girme potansiyeli olan isimler oldu. Doug McDermott'ın hafif yüklü kontratından da kurtulan Mavs, bunun yanında Nerlens Noel ve Yogi Ferrell gibi takımı sonradan sıkıntıya sokma potansiyeli olmayan oyuncularından vazgeçti.
YAZ DÖNEMİNİ GÜZEL GEÇİRDİLER
3

DIRK'ÜN KALMASI BİLE GÜZEL..

En önemlisi belki de efsane Dirk'ü takımda tuttular. Dirk yaşına rağmen halen sahada katkı verebilen bir oyuncu ve önümüzdeki sezondan sonra oynamayı bile düşündüğünü söylemişti. Dirk dışında tabii ki All-Star pivot DeAndre Jordan takımın bir parçası oldu. Daha önce gerçekleşemeyen bu birliktelik, risksiz olan bir anlaşmayla sonuç buldu ve iki taraf da şimdi mutlu.
DIRK'ÜN KALMASI BİLE GÜZEL..
Sporx Anasayfasına Dön