Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Geri
İleri
Bekir'den rotasyon itirafı
Google News

Bekir'den rotasyon itirafı

SPORX AI BAKIŞI
Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'un başantrenörü Aziz Bekir, ligin 18. haftasında Fenerbahçe'ye 72-68 kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bekir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ellerindeki müsabakayı Fenerbahçe'ye verdiklerini ifade etti.

Kazanma ihtimali olan maçı son dakikalarda kaybettiklerini belirten Bekir, "Müsabakayı kaybettiğimiz için üzgünüz. Yine rotasyonda eksik kaldık. Son dakikalardaki kötü performansımızı yorgunluğa bağlıyorum. İnşallah 6. yabancı gelince daha iyi rotasyon yaparak, son dakikaları daha diri oynayacağız" diye konuştu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
- Fenerbahçe cephesi

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic de kendileri için sert ve zor bir maç olduğunu dile getirdi.

Küçük detaylarla maçın sonucunu belirlediklerini aktaran Obradovic, şöyle devam etti:

"Maçın sonunda birkaç savunma pozisyonunu iyi oynadık. Rakibimiz de birkaç tane boş şut kaçırdı. Torku Konyaspor'da gerçekten bu maçı kazanabilirdi. Bir kez daha kazanmanın yolunu bulduğumuz için mutluyuz. Rakibimiz Torku Konyaspor'u oynadıkları güzel basketboldan dolayı kutlarım."

Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön