Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Beşiktaş 'eski aşk'a döndü

Beşiktaş 'eski aşk'a döndü

|| Son güncelleme
Ciro Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, Osasuna'nın golcüsü Ante Budimir'i listeye aldı. 33 yaşındaki deneyimli santrfor, geride bıraktığımız sezonda Osasuna formasıyla La Liga'da 21 gol kaydederek ligin en skorer üçüncü oyuncusu oldu.Bu performansıyla yalnızca İspanya'da değil, Avrupa genelinde de dikkatleri üzerine çekti.

Beşiktaş yönetimi, oyuncunun menajeriyle ilk teması kurarak olası transferin şartlarını hakkında bilgi aldı. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
KORANA VİRÜS ENGELİ

Hırvat oyuncunun Beşiktaş ile yolu daha önce de kesişmişti. 2020 yılında Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğü döneminde transferi gündeme gelen Hırvat golcü, korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle siyah-beyazlılara imza atamamış ve sonrasında Osasuna'ya transfer olmuştu. Budimir bu sezon 28 gole katkı yaptı.

BUDİMİR'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİĞİ

Hırvat golcü, bu sezon tüm kulvarlarda forma giydiği 42 maçta ise 24 gol ve 4 asistlik katkı verdi.

Haber; Fotomaç, Fotoğraf; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön