Geri
İleri
Beşiktaş fırsat transferi peşinde; 22'lik Brezilyalı Pedro
Everton'un ikinci yarıda takımda düşünmediği Cenk Tosun'u kadrosuna katmak için Ocak ayını bekleyen Beşiktaş, diğer yandan da İtalya'da golcü arıyor.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Gol yollarında sorun yaşayan ve son kazandığı 5 maçın 3'ünde 1, 2'sinde 2 gol atabilen Siyah-Beyazlılar, Fiorentina'nın 22 yaşındaki genç forveti Pedro'ya kancayı taktı.
1.85 metre boyundaki oyuncu için harekete geçen transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Fluminense'de forma giydiği 58 maçta 20 gol atıp, 3 asist yapan genç yıldız için girişimlere başladı.
Kartal, Fluminense'de 58 maçta 20 gol atınca, 11 milyon euroya Fiorentina'ya gelen Pedro'yu 6 aylığına kiralamak istiyor. Erdal Torunoğulları, geldiğinden bu yana sadece 5 dakika forma şansı bulan genç futbolcu için ilk teması kurdu. Tecrübeli yöneticinin, "Pedro için büyük hayalleriniz var. Ancak oynayamıyor. Bize verin, 6 ay sonra size hazır dönsün" diyerek Fiorentina'yı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
1.85 metre boyundaki oyuncu için harekete geçen transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Fluminense'de forma giydiği 58 maçta 20 gol atıp, 3 asist yapan genç yıldız için girişimlere başladı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
TORUNOĞULLARI İŞİ BİTİRECEKKartal, Fluminense'de 58 maçta 20 gol atınca, 11 milyon euroya Fiorentina'ya gelen Pedro'yu 6 aylığına kiralamak istiyor. Erdal Torunoğulları, geldiğinden bu yana sadece 5 dakika forma şansı bulan genç futbolcu için ilk teması kurdu. Tecrübeli yöneticinin, "Pedro için büyük hayalleriniz var. Ancak oynayamıyor. Bize verin, 6 ay sonra size hazır dönsün" diyerek Fiorentina'yı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
Haber; Güneş
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Beşiktaş


