Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Beşiktaş Ndidi'yi açıkladı

|| Son güncelleme
Beşiktaş Kulübü, Nijeryalı futbolcu Wilfred Onyinye Ndidi'nin transferi konusunda anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen, Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Wilfred Onyinye Ndidi'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Leicester City Kulübüne toplam transfer bedeli olarak 8 milyon avro ödenecektir." denildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Siyah-beyazlılar, Ndidi ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 28 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan yıllık 4 milyon euro maaş alacak.

"ÜSTÜME GİYMEDEN ÖNCE ARMAYI ÖPTÜM"

Transferinin ardından konuşan Nijeryalı oyuncu, Türkiye'ye ikinci kez geldiğini hatırlatarak, "Gerçekten harika, bu Türkiye'ye ikinci gelişim ve kendimi çok iyi hissediyorum. Beşiktaş'a katılmak benim için gerçekten harika bir şey" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş formasını ilk kez giydiğinde neler hissettiği sorulan Ndidi, "Gerçekten çok iyi hissettiriyor. Çok sıcak, çok içten bir karşılama var. Üstüme giymeden önce armayı öptüm" dedi.

TARAFTARA MESAJ

Beşiktaş taraftarına da mesaj gönderen Ndidi, "Bu sezonun keyfini çıkarmalarını istiyorum. Sezon sonunda neler olacağını göreceğiz. Takıma destek olmak, takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım ve tabii ki elimden gelenin en iyisini yaparak daha fazla maç kazanmaya çalışacağım. Çünkü daha fazla galibiyet, daha fazla kupa demek" sözlerini kullandı.

SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonda Leicester City formasıyla 30 maça çıkan Nijeryalı futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 gol atarken 5 de asist kaydetti.



Haber; Sporx.com, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön