Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Beşiktaş'ta galibiyetin şifresi 'ilk gol''

Beşiktaş, Fernando Santos ile defansif güvenliğin ön plana çıktığı bir anlayışa bürünürken; zor gol atıp, zor gol yiyen bir takım havası yaratmaya başlamıştı.

İLK GOLÜ ATTIĞINDA KAZANIYOR

Burada dikkat çeken nokta ise, Beşiktaş'ın Fernando Santos yönetiminde çıktığı maçların bir çoğunda, gol attığı takdirde gol yemeden galip gelmesi, gol yediği maçlarda da gol atamadan mağlup olması.

Beşiktaş, Santos'la galip geldiği 7 maçın 6'sını gol yemeden kazanırken, mağlup olduğu 4 maçta da gol atma başarısı gösteremedi. Berabere kalınan iki maç ise 0-0 sonuçlandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
TEK ÇEVİREBİLDİĞİ MAÇ ANTALYASPOR

Siyah beyazlıların karşılıklı gol atarak galip geldiği tek maç, kupada 2-1'lik Antalyaspor maçı olurken lig maçlarının hiçbirisinde gol attığı zaman yemedi, gol yediği zamanda da karşılık veremedi.

Santos'un öğrencilerinin geriye düştüğü 5 maçtan çevirebildiği tek karşılaşma ise kupadaki Antalyaspor maçı oldu. 

Haber; Hürriyet, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön