Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Beşiktaş'ta Maxim gelişmesi! İstenen bonservis ortaya çıktı

Şenol Güneş önderliğinde gelecek sezonun planlamalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kiralık oyuncuların durumlarıyla ilgili değerlendirmeler devam ederken Maxim'in takımdaki geleceği için gelişme yaşandı.

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK'dan sezon sonuna kadar kiralanan Alexandru Maxim'in durumu ise henüz netlik kazanmadı. Ancak kırmızı-siyahlı kulübün, 32 yaşındaki Rumen yıldızdan ciddi bir bonservis beklentisi içinde olduğu aktarıldı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Gaziantep FK'nın ligin en yetenekli ve skor katkısı yüksek isimlerinden olan Maxim'i 4-5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında elden çıkarmayı düşündüğü belirlendi.

SICAK BAKIYOR

Beşiktaş satın alma opsiyonu olmadan kiraladığı Maxim'in bonservisini almaya sıcak bakıyor. Ancak bu konudaki kesin karar sezon sonu verilecek. Siyah-beyazlılar, Rumen yıldızın kalan maçlarda ortaya koyacağı performans ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporuna göre bir değerlendirme yapacak.

KARAR ŞENOL GÜNEŞ'İN

Şenol Güneş'in raporu olumlu olursa Gaziantep FK ile bonservis için masaya oturulacak. Anlaşma sağlanması halinde Maxim ile sözleşme imzalanacak. Her fırsatta Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu aktaran yetenekli futbolcunun kariyerine siyah-beyazlı takımda devam etmek istediği belirtildi. Kulüplerin anlaşması halinde Maxim'in Beşiktaş'la sözleşme imzalamaya şimdiden hazır olduğu kaydedildi. 

Haber; Milliyet, Fotoğraf; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön