Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri

Beşiktaş'ta yerliler sınıfta kaldı

Bu sezon hedeflerinin tamamını ıskalayan Beşiktaş'ta en büyük hayal kırıklıklarından biri de yerli futbolcular oldu.

YERLİLER SINIFTA KALDI

Özellikle genç yıldız adayları Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu başta olmak üzere, siyah-beyazlı ekibin Türk oyuncuları sahaya koydukları performansla sınıfta kaldı. Yerli isimlerin düşük katkısı, takımın başarısızlığına doğrudan etki etti.

Sezon başında önemli sorumluluklar yüklenen Salih Uçan, Ersin Destanoğlu, Tayyip Talha Sanuç ve Onur Bulut gibi isimler de beklentilerin uzağında kaldı. Sahadaki etkisizlikleri, Beşiktaş'ın oyun gücünü düşüren etkenlerden biri oldu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
YERLİLERDEN 50 MAÇTA 7 GOL, 14 ASİST

Siyah-beyazlı ekip sezon boyunca 50 resmi maça çıkarken, Türk futbolculardan gelen gol katkısı sadece 7'de kaldı. Asist sayısı da 14'te kalınca, toplam skor katkısı oldukça yetersiz seviyede kaldı.

RAFA SILVA'NIN KATKISI YERLİLERİ GEÇTİ

Öyle ki, yabancı yıldızlardan Rafa Silva'nın tek başına verdiği skor katkısı, yerli oyuncuların toplamını geçti. Bu tablo, Beşiktaş'ta yerli oyuncu performansının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini bir kez daha ortaya koydu. 

, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön