Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer savaşı

SPORX AI BAKIŞI
Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı oyuncuyu mu istiyor? Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş ve Fenerbahçe ile ilgili İspanyol basınından sürpriz bir iddia geldi. Marca Gazetesi'nden Torrente Pepe, iki ezeli rakibin Deportivo'dan Celso Borges'in peşinde olduğunu kaydetti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Deportivo'da bu sezon dikkat çeken bir performans gösteren Kosta Rikalı orta saha oyuncusunun, Beşiktaş tarafından devre arasında da Ryan Babel ile birlikte istendiği, ancak transferin gerçekleşmediği belirtildi. Fenerbahçe'nin de, oyuncunun şartlarını sorduğu ve transfer için beklemede olan kulüplerden olduğu ifade edildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
PREMIER LİG'DEN BİR TAKIM DA PEŞİNDE

29 yaşındaki futbolcunun peşinde Premier Lig'den de bir takımın olduğu bilgisi verilirken, Deportivo'nun da maaş bütçesini düşürmek adına oyuncuyu göndermeye sıcak baktığı vurgulandı.

Deportivo'nun 2015/16'da AIK Solna'dan kadrosuna kattığı Borges'in 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Kosta Rika Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden olan Borges, geçen sezon Deportivo'da 38 maçta 2854 dakika şans buldu ve 6 gol attı.



Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön