Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Beşiktaş'tan ilginç önlem! Kadınlar da girmesin

Beşiktaş'tan ilginç önlem! Kadınlar da girmesin

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Eskişehirspor karşılaşmasında kötü ve küfürlü tezahürat sonrası, 4 maçlık limiti doldurduğu için seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş, aynı sıkıntıyı tekrar yaşamamak için ilginç bir önlem aldı.

Bundan sonra evindeki her karşılaşmada kötü ve küfürlü tezahürat olması halinde sahası kapanacak olan siyah-beyazlılar, bu hafta sonu evlerindeki Akhisar Belediyespor maçına kadınlar ve çocukların da alınmamasını istedi. Futbol Federasyonu'nun Beşiktaş'ın bu talebine sıcak baktığı ifade edildi. Kulüp Başkanı Fikret Orman, daha önce yaptığı açıklamada, "Kadın taraftarlar, bizim değil federasyonun davetlisi olarak ücretsiz maça geliyorlar. Bu maçlarda da küfür edilince sahamız kapanıyor. Kadın ve çocukların tribünlere alınması bizim kontrolümüzde değil. Ancak cezasını çekerek maddi ve manevi zarara uğruyoruz" demişti.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Öte yandan Beşiktaş'ın bu yönde istekte bulunması, cezaya yaptıkları itirazın Tahkim Kurulu tarafından kaldırılması yönündeki beklentilerinin düşük olduğu şeklinde yorumlandı.

Beşiktaş'ın cezalı olduğu maçlar

Beşiktaş-Çaykur Rizespor: 0-0
Beşiktaş-Karabükspor: 0-0
Beşiktaş-Torku Konyaspor: 3-1
Beşiktaş-Sivasspor: 1-1

Haber; Sabah
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön