Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Biri 221 milyon, biri 68 milyon TL

Biri 221 milyon, biri 68 milyon TL

Ziraat Türkiye Kupası 2010-2011 sezonu finalinde yarın Kayseri'de karşılaşacak Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un maddi karşılaştırmasında siyah-beyazlı takım rakibine oranla bir hayli ağır basıyor.

Transfer piyasasının nabzını tutan Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre, finalde karşılaşacak Beşiktaş'ın bu sezon kadrosunda bulundurduğu oyuncuların toplam piyasa değeri 221 milyon 822 bin lira, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ise 68 milyon 851 bin 500 lira olarak öngörüldü.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Beşiktaş'ın kadrosundaki oyuncular içinde tahmini bonservis ücreti en pahalı olanı Ricardo Quaresma. Portekizli yıldızın tahmini piyasa değeri 26 milyon 595 lira olarak gösterildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kadrosundaki en pahalı oyuncu ise Beşiktaş'tan devre arasında kiralık olarak gelen Filip Holosko. Finalde oynamayacağı açıklanan Slovak oyuncunun tahmini bonservis bedeli 8 milyon 865 milyon 500 lira olarak listede yer aldı.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön