Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
''Bizim için 6 puan değerinde''

''Bizim için 6 puan değerinde''

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, yarın (1 Mart) sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Yeşil-beyazlılar, ter idmanının ardından tesislerde kampa girdi.

Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, AA muhabirine, Denizlispor maçı için en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Kendileri için önemli bir maç olacağını vurgulayan Özkul, şöyle devam etti:

"Bizim için 6 puanlık bir maç. Bu maçı 3 puanla bitirip alt sıralardan kesinlikle alakamızı koparmak istiyoruz. Bundan sonra Giresunspor'u daha fazla seyir zevki veren bir takım olarak göreceğiz. Alt sıraların stresini attığımızda takımımız daha iyi futbol oynayacak. İnşallah yarınki maçı galibiyetle kapatırsak her şey daha güzel olacak. Takımda bir cezalı oyuncumuz var ve başka eksiğimiz yok."

Özkul, taraftarların tribünleri doldurmasını isteyerek, onların desteğiyle maçı daha rahat kazanabileceklerini kaydetti.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön