Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri

Bosingwa kalkanı: "Kimse kötüleyemez"

Trabzonspor Kaptanı Jose Bosingwa, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla yeniden hedef haline getirilen Trabzon şehrini savundu, burada yaşamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Kent konusunda yapılan kötü yorumlardan haberdar olduğunu ifade eden Portekizli futbolcu, “Buraya geldiğimde hiç yaşamadığım deneyimleri yaşayacağımı biliyordum. Başlarda biraz yalnız kaldım ancak şu anda bu şehir bizi bağrına basmış durumda. Bana kimse burayı kötüleyemez. Çünkü ben burada yaşamayı seviyorum. Buradaki insanların 2 yıl önce beni havalimanında karşılamalarını ömrüm boyunca unutamam” dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
365 gün, 24 saat Trabzon

Bordo-mavililerin kaptanı sözlerini şöyle sürdürdü: “Kulübe karşı sevgileri, takımı aile gibi görmeleri benim daha önce yaşantımda görmediğim bir şey. İnsanların kulüplerini bu denli sahiplenmelerini çok seviyorum. Onları mutlu etmemizi hak ediyorlar. Kariyerimde kulübünü bu kadar seven taraftar grubuyla hiç karşılaşmadım. Onlar için hayat adeta 365 gün, 24 saat Trabzonspor demek.”

Haber; Milliyet
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön