Geri
İleri
Brezilya, çok farklı kazandı!
SPORX AI BAKIŞI
AI analizi yükleniyor...
2018 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde Brezilya ile Bolivya karşı karşıya geldi. Arena das Dunas'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Brezilya, 5-0'lık skorla kazandı.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Neymar'ın 11. dakikadaki golüyle perdeyi açan Brezilya, 26. dakikada Philippe Coutinho ile farkı 2'ye çıkardı. 39. dakikada Filipe Luis, 44. dakikada Gabriel Jesus ilk yarının skorunu belirledi. 4-0 biten ilk yarıdan sonra frene basan Brezilya, 75. dakikada Roberto Firmino'nun golüyle farklı bir şekilde kazandı.
Bu sonucun ardından Brezilya, puanını 18'e yükselterek lider Uruguay'ı takibini sürdürdü. Bolivya ise 7 puanda kaldı. Brezilya, 11 Ekim'de Venezuela'ya konuk olacak. Bolivya ise Ekvador'u sahasında ağırlayacak.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Neymar, attığı golle birlikte Brezilya formasıyla 73. maçında 49. golüne imza attı ve bu alanda Zico'yu geride bıraktı. Bu sonucun ardından Brezilya, puanını 18'e yükselterek lider Uruguay'ı takibini sürdürdü. Bolivya ise 7 puanda kaldı. Brezilya, 11 Ekim'de Venezuela'ya konuk olacak. Bolivya ise Ekvador'u sahasında ağırlayacak.
Haber; Sporx.com, Fotoğraf; Reuters
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.

