Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Burak Yılmaz Trabzonspor'a ihtar çekti

Burak Yılmaz Trabzonspor'a ihtar çekti

|| Son güncelleme
Trabzonspor'un forvet oyuncusu Burak Yılmaz'ın, alacakları nedeniyle 16 Mayıs 2018 tarihinde kulübe ihtar çektiği ortaya çıktı.

Trabzonspor'dan ayrılması gündemde olan Burak Yılmaz'ın toplam 2 milyon 387 bin TL alacağı için 16 Mayıs Çarşamba günü kulübe ihtar çektiği, bu ödemenin 30 gün içerisinde yapılmasını talep ettiği ortaya çıktı. İhtarnamede belirtilen süre içerisinde ödemenin yapılmaması durumunda Burak Yılmaz'ın haklı nedenle sözleşmesini feshedebileceği de belirtildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
YÖNETİM ÖDEMELERİ YAPTI

Bordo-mavili yönetim ise bugün oyuncuların alacaklarını da içeren 80 milyon TL'lik ödeme yapıldığını açıkladı. Bu ödemeyle birlikte yönetim oyuncuların serbest kalma ihtimallerini ve olası cezai yaptırımları da ortadan kaldırmış oldu.

Haber; DHA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön