Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Bursaspor'da Dany telaşı

Bursaspor'da Dany telaşı

Bursaspor, Süper Lig'in 11. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda Pazar günü saat 20.15'de konuk edeceği Beşiktaş maçının hazırlıklarına 3 günlük tatilin ardından başladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çalışma öncesi, Sağlam'ın misafirleri olan Tuğra, Tuğhan Yıldız kardeşler ve Akay Özkan önce futbolcularla tanıştı. Isınma koşuları ile başlayan çalışma, kondisyon hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç ile devam etti.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
DANY MAÇA YETİŞTİRİLECEK
Sakatlığı bulunan Dany, takımla birlikte koşu yaptı ancak çift kale mücadelesine katılmadı. Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılan tecrübeli oyuncu, doktor eşliğinde ayrı çalıştı. Kart cezası nedeniyle Beşiktaş maçında formaya giyemeyecek olan Sivok ise belindeki rahatsızlığı nedeniyle salonda tedavisi yapıldı.

YARIN ÇALIŞMA 11.00'DE
Bursaspor, yarın sabah (3 Kasım) saat 11.00'de yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek. Çarşamba günü ise sabah saatlerinde salonda, akşam saat 17.00'de ise sahada çalışma gerçekleştirilecek.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön