Geri
İleri
Bursaspor'dan transferde ilk bomba!
|| Son güncelleme
Serdar Kurtuluş'un sezonu kapatmasının ardından sağ arayışını hızlandıran Bursaspor, bombaları ardarda patlatmaya hazırlanıyor.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Süper Lig'in ikinci yarısında pota için kıyasıya bir rekabete girişecek olan Yeşil-Beyazlılar, teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda bir süredir görüşme halinde olduğu Faslı sağ bek Issam Chebake'de imza aşamasına geldi.
France Football'ın da doğruladığı habere göre Fransa 2.Lig ekibi Le Havre'de forma giyen 27 yaşındaki oyuncu, bugün Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.
Bu sezon 17 maça çıkan Faslı oyuncuyu Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ısrarla kadrosunda görmek istiyor. Hızı ve top tekniğiyle dikkat çeken Chebake de Bursaspor'un sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını takibe aldı. Chebake transferinde sona gelen Timsah'ın kamp dönemi sona ermeden 3 oyuncuyu daha kadrosuna katacağı öğrenildi.
France Football'ın da doğruladığı habere göre Fransa 2.Lig ekibi Le Havre'de forma giyen 27 yaşındaki oyuncu, bugün Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Bursaspor'u takibe aldıBu sezon 17 maça çıkan Faslı oyuncuyu Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ısrarla kadrosunda görmek istiyor. Hızı ve top tekniğiyle dikkat çeken Chebake de Bursaspor'un sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını takibe aldı. Chebake transferinde sona gelen Timsah'ın kamp dönemi sona ermeden 3 oyuncuyu daha kadrosuna katacağı öğrenildi.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.


