Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Cicinho: 'Ligde oynayacağımız en önemli maç'

Cicinho: "Ligde oynayacağımız en önemli maç"

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında pazar günü Gençlerbirliği ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ve başındaki 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmana, sakatlığı nedeniyle orta saha oyuncusu Adem Koçak katılmadı.

Medicana Sivasspor, yarın (11 Aralık) yapacağı çalışmanın ardından Ankara'ya gidecek.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor maçında omzunun çıktığını anımsatan Brezilyalı futbolcu Cicinho, güçlendirme çalışması yaptığını ve sıkıntısı olmadığını belirtti.

Gençlerbirliği ile kritik bir mücadeleye çıkacaklarını ifade eden Cicinho, "Belki de ligde oynayacağımız en önemli karşılaşmalardan biri olacak çünkü puan olarak bize çok yakın bir takıma karşı oynayacağız ve galibiyet aldığımız durumda da büyük avantaj sağlayacağız. Bu yüzden çok önemli bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön