Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri

Demba Ba'nın vatandaşı Beşiktaş'a...

|| Son güncelleme
Demba Ba'nın Çin'e gitmesinden sonra forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, bir başka Senegalli Dame N'Doye ile görüşüyor.

Geçtiğimiz sezon küme düşen İngiliz takımı Hull City'nin forveti 30 yaşındaki golcü futbolcu, anlaşma sağlanırsa siyah beyazlıların yeni forveti olacak.

Senegalli oyuncu, Şenol Güneş'in Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde de bordo mavililerin gündemine gelmiş fakat golcü futbolcu Rusya'da oynamayı tercih etmişti.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Şenol Güneş'in, hava hakimiyeti olan forvet ısrarı sebebi ile N'doye ile görüşen Beşiktaş yönetimi, Hull City ile yapmakta olduğu pazarlığın sonuca ulaşması durumunda önümüzdeki hafta oyuncuyu İstanbul'a getirerek imzayı attıracak.

N'Doye aynı zamanda Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in de öğrencisi. 2012-2013 sezonunda Trabzonspor'un kapısından dönen N'Doye, Bilic'in çalıştırdığı Lokomotif Moskova takımına transfer olmuştu.

Öte yandan Beşiktaş'ın Demba Ba'nın vatandaşı 30 yaşındaki N'Doye ile anlaşması halinde 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve kulübü Hull City'e de 3 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Haber; DHA, Fotoğraf; Reuters
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön