Geri
İleri
Dick Advocaat, İngilizce'den geçti!
|| Son güncelleme
Alanyaspor maçı sonrası Dick Advocaat'ın yönetim ve futbolcuları eleştiren açıklamaları dikkat çekmişti.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Fenerbahçe yönetimi; Hollandalı'nın basın toplantısının videosunu izleyerek, hocanın İngilizce olarak ne söylediği tek tek dinlendi. Bu dinlemenin ardından sözlerin tamamen özeleştiri amaçlı olduğu, yönetimi ve futbolcuları suçlarken teknik ekibi de içine katarak "Hepimizin daha çok çalışması lazım" şeklinde ifadeler kullandığı kaydedildi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü DickAdvocaat'ın milli aralarda ülkesine gitmesiyle ilgili konu ise yönetimde görüşülmedi. Sarı-lacivertli kurmayların "Sözleşmeden doğan böyle bir hakkı var. Bunu bize göreve gelmeden söyledi. Sadece önemli maçlar öncesinde burada olmasını rica edebiliriz. Zaten acil bir durum olursa, kendisi görevinin başında kalacak kadar bilinçli ve işine sahip çıkan bir adam" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Fenerbahçe'nin 20 Kasım'da Galatasaray ile oynayacağı maç, milli takımın 12 Kasım'da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın sonrasına denk geliyor.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
ACİL DURUMLARDA GİTMEZ!Fenerbahçe Teknik Direktörü DickAdvocaat'ın milli aralarda ülkesine gitmesiyle ilgili konu ise yönetimde görüşülmedi. Sarı-lacivertli kurmayların "Sözleşmeden doğan böyle bir hakkı var. Bunu bize göreve gelmeden söyledi. Sadece önemli maçlar öncesinde burada olmasını rica edebiliriz. Zaten acil bir durum olursa, kendisi görevinin başında kalacak kadar bilinçli ve işine sahip çıkan bir adam" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Fenerbahçe'nin 20 Kasım'da Galatasaray ile oynayacağı maç, milli takımın 12 Kasım'da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın sonrasına denk geliyor.
Haber; Sabah
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.

Fenerbahçe

