Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Sporx'e ücretsiz abone ol, ilk bilen sen ol!

Emre Belözoğlu: "Görevimin başındayım"

|| Son güncelleme
MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya inerek hakem Halil Umut Meler'e yumrukla saldırdı. Darbeyle yere düşen Meler'e yerde de bazı kişiler tekme attı. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yaşanan olaydan sonra ilk kez konuştu.

"GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Belözoğlu takımdaki görevinin devam ettiğini ve bu şartlarda görevden kaçmayacağını söyledi.

Halil Umut Meler'in başına gelen talihsiz, üzücü ve asla tasvip edilmeyecek bu olayda derinden bir üzüntü yaşadığını dile getiren Emre Belözoğlu, yaptığı açıklamada "Başkan Faruk Koca istifa etti. Şu anda ligin seyri ile ilgili futbol federasyonumuz kararlar verecek. Biz gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Çeşitli yerlerde görevi bıraktığım yazılıyor, bunlar doğru değil. Bu şartlarda asla takımı yalnız bırakamam, görevimin başındayım" dedi. 


EFSANE GERİ DÖNDÜ! EK 1 MİLYON TL! Bu fırsatı kaçırmayın! <<<<<
Haber; DHA, Fotoğraf; AA
Yorumlar
Yorum Yok
Bu habere daha önce kimse yorum yazmamış.
İlk yorum yazan siz olabilirsiniz!
Benim de söyleyeceklerim var!
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön

Size çok ÖZEL bir teklifimiz var,
e-mail adresini bırakın ve sürprizi bekleyin! :)
 Bilgilerimin KVKK metni çerçevesinde kaydedilmesini kabul ediyorum.
Teşekkürler! Aralıklarla mail kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın!

KAPAT