Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri

Emre Belözoğlu özel hazırlıyor!

Fenerbahçe, kupa maçı için Mersin’e gittiğinde, birçok as oyuncu İstanbul’da kalmıştı. Takımın Mersin’de olduğu iki günlük süreçte Emre Belözoğlu, Emmanuel Emenike ile özel olarak ilgilendi.

Nijeryalı forvetle birlikte antrenman yapan kaptan, derbi öncesi takım arkadaşına moral depoladı. Emre, son haftalarda şanssız olduğunu belirttiği Emenike’ye, Galatasaray karşısında atacağı gol ya da gollerle yeni bir patlama yapacağını söyledi. Kaptanın bu sözleri ve yakın ilgisi, kaçırdığı goller ve abisinin açıklamaları nedeniyle son günlerde iyice morali bozulan 27 yaşındaki forveti keyiflendirdi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Emre, arkadaşıyla ilgilenmeye önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bu arada neşesi yerine gelen Nijeryalı yıldız, dünkü idmanda performansı ve golleriyle teknik heyetten alkış aldı.

Aslan’a golü yok

Emmanuel Emenike, Türkiye’deki kariyeri boyunca henüz Galatasaray önünde gol sevinci yaşayamadı. 27 yaşındaki forvet, Karabükspor formasıyla Aslan’a karşı 1 asist yaptı. Sarı-Lacivertliler’de oynadığı 4 derbiyi ise boş geçti.

Haber; Fanatik
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön