Geri
İleri
Emre için ilk değil!
SPORX AI BAKIŞI
Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşmasının ardından maçın kendisinden daha çok Emre Belözoğlu'nun Zokora'ya söylediği sözler konuşuluyor.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Maç sonrası açıklamalarında Zokora tarafından ırkçılıkla suçlanan milli futbolcunun bu konuda sicili pek temiz değil. İngiltere Premier Lig'inde Newcastle United forması giyerken 2006 yılında, Everton'lı futbolcular Yobo, Lescott ve Tim Howard'a ırkçı hakaretlerde bulunduğu iddia edilen Emre, o dönemde uzun süre Ada basınını gündeminde kalmış, ancak yapılan sorgunun ardından suçsuz bulunmuştu.
Başarılı futbolcunun ayrıca 2007 yılında Bolton forması giyen Diouf'a da ırkçı söylemde bulunduğu iddia edilmiş ancak Diouf konuyla ilgili konuşmak istemeyince olay büyümeden kapanmıştı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
2010 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Yobo ise konuyla ilgili olarak; "“Emre benim arkadaşım. Karşılıklı oynadık. Her futbolcu takımı için savaşıyor. Zaman zaman bazı sıkıntılar yaşanabilir. Bir maçta böyle bir sıkıntı oldu ama daha sonraki maçlarda sorun yaşamadık” şeklinde konuşmuştu.Başarılı futbolcunun ayrıca 2007 yılında Bolton forması giyen Diouf'a da ırkçı söylemde bulunduğu iddia edilmiş ancak Diouf konuyla ilgili konuşmak istemeyince olay büyümeden kapanmıştı.
Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Fenerbahçe

