Geri
İleri
En-Nesyri, Al Ittihad'a 'evet' dedi!
|| Son güncellemeAl Ittihad'ın Fenerbahçe'den Youssef En-Nesyri'yi istemesinin ardından, N'Golo Kante için yürütülen transfer görüşmeleri yeni bir boyut kazandı. Sürece Faslı golcünün de dahil edilmesiyle birlikte taraflar kritik aşamaya geçti.
Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göreYoussef En-Nesyri, Al Ittihad'ın teklifini kabul etti. Transferin resmiyete dökülmesi için Suudi Pro Lig onayının beklendiği öğrenildi. Bu gelişme, Kante transferinin de önünü açtı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
ANLAŞMA SAĞLANDIFenerbahçe cephesi, Kante'nin ayrılığına izin verilmesi hâlinde En-Nesyri'nin transferine onay vereceğini Al Ittihad'a bildirmişti.
Yapılan görüşmelerde Suudi kulübünün Kante için talep ettiği 4 milyon euro bonservis bedeli üzerinde anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertlilerin, 34 yaşındaki Fransız yıldızla 2,5 yıllık sözleşme konusunda da el sıkıştığı belirtildi.
KADRO DIŞI DETAYI VE İDDİALAR
Öte yandan Al Ittihad Kulübü, Kanté'nin sakatlığı nedeniyle Al Najma maçının kadrosuna alınmadığını açıkladı. Ancak Suudi Arabistan'dan bazı gazeteciler, Fransız orta saha oyuncusunun Fenerbahçe'ye transfer olacağı için maçta oynatılmadığını iddia etti.
YATIRIM FONU, TRANSFERLERİ BEKLETİYOR
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da haksız transfer onaylamaları olduğu için olay çıkarmasının ardından Suudi Arabistan Yatırım Fonu, Al Ittihadli Karim Benzema'nın Al Hilal'e, Fenerbahçeli En-Nesyri'nin Al Ittihad'a, Al Ittıhadli Kante'nin ise Fenerbahçe'ye transferini şimdilik bekletme kararı aldı.

PERFORMANSI
Bu sezon Al Ittihad formasıyla 26 maça çıkan Kanté, 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.
Haber; Sporx.com, Fotoğraf; X.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.

Fenerbahçe

