Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Erzurum'da kar voleybolu heyecanı sona erdi
Sporx'e ücretsiz abone ol, ilk bilen sen ol!

Erzurum'da kar voleybolu heyecanı sona erdi

Erzurum'da düzenlenen 2025 FIVB Kar Voleybolu Dünya Turu müsabakaları sona erdi.

Palandöken Kayak Merkezi'nde yapılan organizasyonda, 6 ülkeden yaklaşık 70 sporcu 15 takımda mücadele etti. 

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, AA muhabirine, organizasyonun 4. gününde final yarışlarının yapıldığını söyledi.

Aslandaş, şöyle konuştu:

"Dört gündür Erzurum'da ilkini geçen yıl yaptığımız bugünde ikincisini tekrarladığımız Kar Voleybolu Dünya Turu organizasyonunu gerçekleştiriyoruz. Altı ülkeden erkek ve kadın sporcularımız katıldı. Çok keyifli maçlar oldu. Palandöken kar voleybolunu Erzurum'la özdeşleşen bir marka haline getirdi. Türkiye'den ve yurt dışından katılan sporcular, misafirperverlikten ve organizasyonun güzelliğinden son derece memnun. Her yıl aynı şekilde devam edip bu organizasyonu Palandöken'de kalıcı hale getirmeyi düşünüyoruz."

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Organizasyonda kadınlarda ilk üç sırada Türkiye yer aldı, erkeklerde ise ilk sırada İran, ikinci İtalya, üçte ise İran oldu.


EFSANE GERİ DÖNDÜ! EK 1 MİLYON TL! Bu fırsatı kaçırmayın! <<<<<
Haber; AA, Fotoğraf; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön