Geri
İleri
Eski F.Bahçeliye Portekiz ve Şili'den talip!
Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran İspanyol teknik adam Luis Aragones'in Portekiz lig ekiplerinden Sporting Lizbon ve Şili Milli Takımı tarafından takip edildiği iddia edildi.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
AS gazetesi muhabirlerinden Javier Matallanas'ın haberine göre, 74 yaşındaki futbol adamı ile görüşmek üzere Sporting yöneticilerinin Madrid'e geldiği ifade edildi. Yapılan görüşmelerden net bir sonuç çıkmasa da Portekiz ekibinin Aragones için ısrarlı olduğu belirtilirken bir yandan da Şili Milli Takımı'nın, Malaga'nın Şilili teknik adamı Manuel Pellegrini'nin menajeri Jesus Martinez aracılığı ile Aragones'e mesaj yolladığı dile getirildi.
Atletico Madrid'de oynadığı futbolla kulübün efsaneleri arasında giren Aragones, İspanya Milli Takımı ile 2008 Avrupa Şampiyonası'nda zafere ulaştıktan sonra Fenerbahçe'nin başına geçmiş ancak başarısız bir sezonun ardından yollar ayrılmıştı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Pellegrini'nin de Aragones'i önerdiğini yazan Matallanas'a önümüzdeki günlerde görüşmelerin sonuçlanabileceğine dikkat çekti.Atletico Madrid'de oynadığı futbolla kulübün efsaneleri arasında giren Aragones, İspanya Milli Takımı ile 2008 Avrupa Şampiyonası'nda zafere ulaştıktan sonra Fenerbahçe'nin başına geçmiş ancak başarısız bir sezonun ardından yollar ayrılmıştı.
Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.


