Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
EURO2016 için pilotlara özel talep

EURO2016 için pilotlara özel talep

|| Son güncelleme
Fransa Ulaştırma Bakanı Alain Vidalies, ülkesinin ev sahipliğini yapacağı Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi pilot ve demiryolları işçilerinin yapacakları grevleri ertelemelerini istedi.

RTL radyo kanalına konuşan Vidalies, bu tür önemli bir etkinlik sırasında ulaştırma çalışanlarının greve gitmesini "sorumsuzluk" olarak niteledi.

Pilotların 11-14 Haziran'da başlayacakları grevi ertelemelerini ve son 2 aydır kademeli olarak greve giden demiryolu işçilerinin ise eylemlerine son vermelerini isteyen Bakan Vidalies, şunları söyledi:

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
"Fransa, önemli bir uluslararası etkinliğe ev sahipliği yapacak. Avrupa Futbol Şampiyonası, dünyanın 3'üncü büyük etkinliği ve herkes bu etkinliğin başarılı olması için çalışmalı." dedi.

Fransa'nın, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde ev sahipliğini üstleneceği şampiyona için ülkeye başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanında yaklaşık 2,5 milyon futbolseverin gelmesi bekleniyor.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön