Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
F.Bahçe, İstanbul'dan çıkarmıyor

F.Bahçe, İstanbul'dan çıkarmıyor

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın ilk gününde dün akşam Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Gaziantepspor, rakibi karşısında deplasmandaki başarısız sonuçlarına bir yenisini daha ekledi.

Fenerbahçe, Gaziantepspor ile sahasında yaptığı 28 lig maçında 24 galibiyet aldı, 3 kez berabere kaldı, yalnızca 1 kez yenildi. Fenerbahçe, İstanbul'da Gaziantepspor filelerine toplam 67 gol atarken, kalesinde ise 19 gol gördü.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
TEK GALİBİYET 1981'DE

Gaziantepspor, Fenerbahçe'yi lig maçlarında deplasmanda sadece 1981 yılında yenebildi.

Kırmızı-siyahlı ekip, 1980-1981 sezonunda, 23 Mayıs 1981 tarihinde deplasmanda 1-0 yendiği maçın ardından, Süper Lig'de mücadele ettiği son 25 sezonda da galibiyet alamadı.

SON 6 MAÇI DA FENERBAHÇE KAZANDI

Öte yandan, Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında Süper Lig'de yapılan son 6 maçta da Fenerbahçe galip geldi.

Gaziantepspor, 2010-2011 sezonunun ilk yarısında evinde 2-1 kazandığı maçın ardından Fenerbahçe ile yaptığı son 6 lig müsabakasını da yitirdi.

Haber; AA, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön