Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
F.Bahçe kenetlendi! 'Artık bahane yok'

F.Bahçe kenetlendi! "Artık bahane yok"

Fenerbahçeli futbolcular, Balıkesirspor maçını çıkışın başlangıcı olarak görüyor. Spor Toto Süper Lig’de peş peşe gelen Bursa ve Eskişehir beraberlikleri sonrasında liderlik gitmiş, Sarı-Lacivertliler’in üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başlamıştı.

Önce başkan Aziz Yıldırım peş peşe yaptığı toplantılarla futbolculara sert uyarılarda bulundu. Ardından da teknik direktör İsmail Kartal, öğrencilerinin dikkatini çekti. Bu toplantıların ardından bir durum değerlendirmesi yapan futbolcular, Balıkesirspor maçı için galibiyet yemini etti.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Sarı-Lacivertli oyuncular, “Artık bahanemiz yok. Bir an önce çıkışa geçmek durumundayız. Balıkesirspor maçını kazanarak eski ritmimizi yakalamamız lazım. Kredimizi yeterince tükettik” diye konuştular.

‘HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKACAK’
Gerçek kalitelerini göstermeleri gerektiği görüşünde birleşen futbolcular, “Artık puan kaybına hiç kimsenin tahammülü kalmadı. Ne yapıp edip bu maçı kazanmamız gerekiyor. Herkes saha içinde birbiriyle yardımlaşsın. Sahada bir kişi taşın altına elini sokmayınca bu tüm takıma yük oluyor. Artık bize yakışır sonuçlar alalım” dediler.

YÖNETİMDEN DESTEK
Fenerbahçe Yönetimi, adeta seferberlik ilan etti. Başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Deniz Tolga Aytöre, Şekip Mosturoğlu, Erhan Türkoğlu ve yönetici Serdar Erkan Balıkesir’e gitti. Başkan Yıldırım’ın havaalanından Emre ile birlikte sohbet ederek çıkması dikkat çekti.

Haber; Haberturk
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön