Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
F.Bahçe'den Konya ve G.Saray maçları için flaş karar

F.Bahçe'den Konya ve G.Saray maçları için flaş karar

Fenerbahçe'de futbolcular Vitor Pereira önderliğinde hazırlıklarını sürdürürken yönetim ise Konyaspor maçı öncesi seferberlik ilan etti. Yöneticiler kalan maçlarda takımın yanında olma kararı alırken, kritik maçlara özel prim verme kararı aldı.

Yönetimin sezonun dönüş maçı olarak gördüğü Konya ve G.Saray maçları için "6 puan" için özel prim belirlediği bildirildi. Fenerbahçe yönetimi, sezonun kalan bölümünde her maç için futbolcularına ayrı prim verecek.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Prim sistemi, Torku Konya maçıyla birlikte hayata geçecek. Yönetim, Torku Konya'dan zaferle gelinmesi halinde futbolcuların hesabına 500 bin dolar yatıracak. Prim bununla da sınırlı kalmayacak. Galatasaray'la 13 Nisan'da oynanacak erteleme derbisinden galip çıkılması halinde ödenecek prim miktarı ise 1.5 milyon dolar olacak.

6 PUNLA HAFTAYA BUGÜN PRİMLER YATACAK

Fenerbahçeli futbolcular, bir hafta içinde iki maçtan galip ayrılırsa hem şampiyonluk yarışında öne geçecek hem de 2 milyon dolarlık primlere hak kazanacaklar. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Konya yolculuğu öncesinde primi açıklayacağı ve iki maçtan alınacak 6 puan için belirlenen primin iki maçın da kazanılması durumunda gelecek Cumaya kadar hesaplarına yatma sözü vereceği de gelen bilgiler arasında.

Haber; Takvim
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön