Geri
İleri
F.Bahçe'nin rakibinde ayrılık depremi!
SPORX DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Ajax, 23 yaşındaki defans oyuncusu MikevanderHoorn'un açıklamaları ile sarsıldı.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşma öncesi Hollanda basınına çarpıcı açıklamlar yapan Mike van der Hoorn, teknik direktör De Boer'in kararlarından memnun olmadığını söylerken, ''İlk 11'de olmamaktan, kenarda beklemekten nefret ediyorum. Bundan hiç memnun değilim. Bu gelişimim için de iyi bir durum değil. Transfer döneminde (Ocak) ayrılmayı umuyorum. Bu daha fazla süremez'' ifadelerini kullandı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
2013 yılında Utrecht'ten Ajax'a transfer olan Mike van der Hoorn bu sezon 18 kişilik kadroda yer bulmasına henüz süre almadı. Genç oyuncunun 2017 yılına kadar Ajax ile sözleşmesi bulunuyor.Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Fenerbahçe

