Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Fenerbahçe, golcüyü Fransa'dan getiriyor

|| Son güncelleme
Fener'de gözler ara transferde... Teknik direktör İsmail Kartal'ın Mersin İdman Yurdu maçının ardından "Ocak ayında forvet takviyesi yapacağız" demesi sonrası herkes bu ismin kim olacağını tartışmaya başladı... Alınan bilgilere göre, Sarı-Lacivertli yönetimin yabancı kontenjanı nedeniyle ilk olarak yerli forvetlerin peşine düşmüş durumda.

HOCASIYLA ARASI ÇOK BOZUK
İsmail Kartal'la bu konuda çalışmalar yapan Fenerbahçeyönetiminin ilk aday olarak Mevlüt Erdinç'i belirlediği ifade ediliyor... Sarı-Lacivertliler sezon başında da milli futbolcunun transferi için yoğun çaba harcamış fakat yüksek maliyet engeline takılmıştı. Fakat şu anda oluşan şartlar transferin gerçekleşme ihtimalini artırmış durumda.St. Etienne'de teknik direktör Christophe Galtier ile sorunlar yaşayan Mevlüt, son 6 haftada kendisine 18 kişilik kadroda yer bulamadı. Yıldız futbolcu bu nedenle ara transferde takımdan ayrılmayı düşünüyor. 

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
FİYATI YARI YARIYA DÜŞTÜ! 
Sezon başında Mevlüt için 6 milyon Euro isteyen Fransızkulübünün de son gelişmeler sonrasında tecrübeli forvetin fiyatını 3.5 milyon Euro'ya kadar düşürdüğü belirtiliyor. Fenerbahçe yönetiminin, St. Etienne ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Mevlüt'ün transferini 2.5-3 milyon Euro'ya bitirmeyi planladığı ifade ediliyor. Bu sezon takımıyla 10 lig maçına çıkan milli futbolcu 3 kez ağları sarstı. Bu golleri ilk iki haftada atan Mevlüt Erdinç17 Ağustos tarihinden bu yana golle buluşamadı. 27 yaşındaki futbolcuyu Ligue 1'den de bazı takımların istediği gelen bilgiler arasında.



Haber; Takvim
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön