Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Fenerbahçe'nin rakibi 2 hafta aradan sonra kazandı

Fenerbahçe'nin rakibi 2 hafta aradan sonra kazandı

|| Son güncelleme
Slovakya Nike Liga'nın 7. haftasında Zemplin Michalovce ile Spartak Trnava karşı karşıya geldi. Mestsky Futbalovy Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Spartak Trnava 4-3'lük skorla kazandı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakiplerinden Spartak Trnava, 2. dakikada Jan Berat, 10. dakikada Michal Duris ve 24. dakikada Phlip Azango'nun golleriyle maça hızlı başladı. Michalovce'de Matus Marcin, 36. dakikada farkı 2'ye indirdi. Spartak Trnava'da Kelvin Ofori'nin 45. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 3 farklı önde kapattı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Michalovce'de Marcin ikinci kez sahaya çıktı ve 52. dakikada skoru 4-2 yaptı. Ev sahibi, 69. dakikada Daniel Pavuk ile skoru 4-3'e getirse de maçın kalana bölümünde skora dengeyi getiremedi.

2 hafta ardan sonra kazanan Trnava, puanını 8'e çıkardı. Michalovce ise üst üste 5. yenilgisini aldı ve 1 puanda kaldı.

Trnava, hafta arasında Konferans Ligi grubunda Ludogorets'e konuk olacak ve ardından ligde Ruzemberok'u ağırlayacak.

Haber; Sporx.com, Fotoğraf; Imago
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön