Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Fenerbahçe sakatlardan yoksun çalıştı

Fenerbahçe sakatlardan yoksun çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 22. haftasında, 28 Şubat Cumartesi günü, deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'ne gelen Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu, Deniz Tolga Aytöre ve Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker antrenmanın bir bölümünü izledi.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü. Salonda gerçekleştirilen ve 30 dakika süren core antrenmanın ardından oyuncular sahaya geçti. Koşu, ısınma, dar alanda pas organizasyonları ve dar alanda çift kale maçla antrenman tamamlandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Emre Belözoğlu, Alper Potuk ile Hasan Ali Kaldırım takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haber; DHA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön