Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları için toplanıyor
Google News

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları için toplanıyor

|| Son güncelleme
Yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde başlayacak sarı-lacivertli takım, yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanacak. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Hazırlıklarını 2 Temmuz Cumartesi günü yapacağı antrenmana kadar İstanbul'da sürdürecek sarı-lacivertliler, aynı gün Düzce'deki FenerbahçeTopukYaylasıTesisleri'ne gidecek ve çalışmalarına 9 Temmuz Cumartesi gününe kadar burada devam edecek.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp yaptığı dönemde 3 hazırlık maçı yapacak. Sarı-lacivertliler, 3 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de İran'ın Gostaresh Folad Tabriz, 6 Temmuz Çarşamba günü de aynı saatte Romanya'nın CSMS Iaşi ekipleri ile tesislerin sahasında karşılaşacak. Fenerbahçe, Düzce'deki son hazırlık karşılaşmasını ise 9 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de Romanya'nın Voluntari takımı ile Düzce Stadı'nda oynayacak.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Düzce'deki çalışmaların ardından İstanbul'a dönecek Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından hazırlıklarını FenerbahçeCanBartuTesisleri'nde sürdürecek.

İstanbul'da 16 Temmuz Cumartesi günü Fransa'nın OlympiqueLyon takımıyla hazırlık maçı yapacak sarı-lacivertliler, 19 Temmuz Salı günü ise ÇekCumhuriyeti'ninSpartaPrag takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasına ise 26 ya da 27 Temmuz tarihlerinden birinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında çıkacak. 

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön