Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Fenerbahçe'de Başakşehir mesaisi başladı

Fenerbahçe'de Başakşehir mesaisi başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 33. haftasında, 25 Mayıs Pazartesi günü İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Bursaspor maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Caner Erkin ve Egemen Korkmaz, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Başakşehir maçı hazırlıkları, 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesislerindeki antrenman saat 17.00’de başlayacak.

Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön