Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Fenerbahçe'den Monaco'ya kontra! 'Tarafsız sahada oynayalım'

|| Son güncelleme
Fenerbahçe yönetimi, Şampiyonlar Ligi 3. eleme rövanş maçında taraftarlarını ülkeye sokmayacağını açıklayan Monaco'ya kontra yapmaya hazırlanıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Fransa'ya bağlı özerk bir prenslik olan Monaco'da hükümet tarafından alınan karara göre 2-3 Ağustos tarihleri arasında ülkeye bireysel veya toplu şekilde Fenerbahçe taraftarları alınmayacağı duyurulmuştu.

14 TEMMUZ KORKUSU

14 Temmuz'da Nice'te yaşanan terörist saldırı ve son zamanda Avrupa'nın birçok yerinde yaşanan terör olayları sebebiyle bu kararın alındığı belirtilen resmi açıklamada 'şiddet ve zarar verme riski yüksek' olarak tanımlanan Fenerbahçe taraftarının daha önceki Avrupa kupası maçlarında karıştığı olayların tekrarlanmasının önüne geçmek amacıyla böyle bir karar alındığı ifadelerine yer verildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Fenerbahçe yönetimi ise Monaco'nun bu tutumu sonrasında konuyu UEFA'ya taşıma kararı aldı. Fenerbahçe yönetimi taraftarlarını ülkeye sokulmaması durumunda karşılaşmanın tarafsız bir sahada oynanması için bugün UEFA'ya başvuruda bulunacak.

Haber; Vatan
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön