Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Fenerbahçe'ye derbi öncesi şok! Cezalı...

Fenerbahçe'ye derbi öncesi şok! Cezalı...

|| Son güncelleme
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe'nin, AkhisarBelediye'ye konuk olduğu mücadelenin 30. dakikasında MehmetTopal, ceza sahası içerisinde MervanÇelik'e yaptığı müdahale ile sarı kart gördü.

Hakem Halil UmutMeler tarafından penaltı kararı verilirken, MehmetTopal da sarı kart görerek Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. Milli futbolcu Mehmet Topal, Fenerbahçe adına sezonun en kritik dönemeçlerinden biri olarak Kadıköy'deki zorlu derbide formasını giyemeyecek.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Mehmet Topal, bu sezon Başakşehir maçında gördüğü kırmızı kartla da 2 maç ceza almış Fenerbahçe'nin toplam 5 puan kaybettiği Kayserispor ve Bursaspor maçlarında forma giyememişti.

Fenerbahçe ile Galatasaray, milli aranın ardından 20 Kasım Pazar saat 20.00'de KadıköyÜlkerStadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Haber; Sporx.com, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön