Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
'Ferdi Kadıoğlu haklı olduğunu gösterdi'

"Ferdi Kadıoğlu haklı olduğunu gösterdi"

|| Son güncelleme
Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Göztepe ile oynadığı karşılaşmaya Ferdi Kadıoğlu damga vurdu. Sarı-lacivertlilerin iç sahada oynadığı maçın ilk yarısında iki gol atan Ferdi Kadıoğlu en çok konuşulan isim oldu.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansını yorumlayan eski hakem Erman Toroğlu "Ferdi Kadıoğlu çıktı oynuyor, iyi işler yapıyor. Bu çocuğu yok saydılar, bu çocuk isyan ediyordu. 'Oynatmayacaksanız' gidiyim' diyordu. Çocuk bu takımda oynayabileceğini söylüyordu. Ersun Yanal da ileride olacağını söylüyordu. Oynat, ne kaybedersin?" dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Erman Toroğlu ayrıca "Ferdi Kadıoğlu doğru işler yapmış, hakkını istemiş, şimdi de hakkını almış. Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında oynamış, bir adamı orada boşuna oynatmazlar. Çocukta kumaş var." ifadelerini kullandı.



Haber; Sporx.com, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön